Mediatrack

tel 020-6161775

Cobra Records / Studio

tel 030-7611202

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

© Mediatrack 2021

Mediatrack/Cobra Records

VINYL PERSING


Mediatrack perst al jaren bij een van de oudste en meest gerenommeerde perserijen in Europa. En aangezien het persen van vinyl veel vakmanschap en ervaring vereist, kunt u er dus van op aan dat LP’s bij Mediatrack vakkundig worden geperst waardoor het resultaat van zeer hoge kwaliteit is.

Uiteraard kunnen wij naast de persing ook de druk van de bijbehorende etiketten en hoezen voor u verzorgen en ook de afhandeling van de autheursrechten, Stemra, indien nodig.

Bij ons is het mogelijk om uw vinyl te laten persen in verschillende kleuren naast het standaard zwart. U kunt kiezen uit de kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, mint en melkwit. De kleuren zwart en wit zijn volle kleuren, de andere zijn allemaal transparant.

Iedereen met een opname kan voor persing bij ons terecht ongeacht genre of oplage, niets is ons te gek. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de weg naar een fantastisch eindresultaat. Op die weg willen we u graag persoonlijk begeleiden en van advies voorzien zodat er uiteindelijk een product van de persen rolt waar u trots op zult zijn.


Een LP laten persen kan vanaf een oplage van 300 stuks. Neem contact op voor een prijsopgave.